Pisava
Domov Storitve Masaže

Masaže

image

telesna, športna, tui-na, refleksna masaža stopal...

Klasična telesna masaža

Zajema masažo celotnega telesa s pomočjo katere postane vaše telo bolj sproščeno in prekrvavljeno. Z njo blažimo tudi glavobole, migrene, napetosti, mišične krče… Z masažo blagodejno vplivamo tudi na stanje kože, kosti in vezi. Mišične skupine postanejo ponovno gibčne in prožne. Masažo izvajamo 60 minut, pri tem pa uporabljamo kvalitetno masažno olje.

Studio Pinea - Masaža Studio Pinea - Masaža Studio Pinea - Masaža Studio Pinea - Masaža


Delna klasična masaža (Noge/ hrbet/ roke)

Masaža posameznih delov telesa. Postopek je enak kot pri klasični telesni masaži. Traja 40 minut.


Športna masaža

Masažo izvaja športni terapevt. Namenjena je športnikom pred in po močnejših naporih.


Tui-na masaža

Tui-na je kitajska medicinska masaža in je pomemben del tradicionalne kitajske medicine, ki se izvaja po meridijanih in akupunkturnih točkah. Z njo lahko na telo delujemo preventivno ali rehabilitacijsko. Tui-na izboljša prekrvavitev, deluje protibolečinsko, ugodno vpliva na psihofizično ravnovesje in izboljšuje počutje.


Refleksna masaža stopal

Vrsta masaže, kjer s pritiskanjem in masiranjem refleksnih področij na stopalih vplivamo na sproščanje in ravnovesje celotnega telesa. Z njo spodbujamo krvni obtok in endokrini sistem ter aktiviramo ali umirimo organske funkcije. Učinkovita je predvsem pri težavah stopal in nog, pri prebavnih in menstrualnih motnjah, pri stresu, glavobolih in seveda pri sproščanju celotnega telesa. Traja 30 minut.


Masaža vratu, ramenskega obroča in lasišča

Izvajamo jo s preparati za intenzivno nego lasišča in kože. Pospešuje prekrvavitev lasišča, koristi pri reševanju težav s prhljajem in izpadanjem las, deluje proti stresu in napetosti v glavi ter blaži težave pri kroničnem glavobolu in migreni. Traja 30 minut.

Delovni čas

Ponedeljek: po dogovoru

Torek: 8h - 12h in 16h - 23h

Sreda: 16h - 23h

Četrtek: 8h - 12h in 16h - 23h

Petek: 16h - 23h

Sobota: 8h - 13h

Nedelja: zaprto

Obiskovalci na strani

Prisotni 2 gostov .
To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo dajete soglasje o uporabi piškotkov.