Pisava
Domov Storitve Nega

Nega

image

obraza, dekolteja, hrbta, obrvi in trepalnic...

Kratka nega obraza, vratu in dekolteja

Gre za vrsto nege, ki je namenjena predvsem starejši ali izsušeni koži z manjšim poudarkom na kožnih nečistočah. Pozornost namenimo predvsem intenzivnemu hranjenju kože, ki vključuje dolgo masažo obraza, vratu in dekolteja. Tretma se zaključi s hranilno masko, traja nekje od 60 do 90 minut.


Klasična nega obraza, vratu in dekolteja

Nego pričnemo s segrevanjem kože (s soparo ali infra rdečo lučjo), nadaljujemo z encimskim ali mehanskim pilingom,  zatem pa se posvetimo odstranjevanju kožnih nečistoč. Na željo stranke oblikujemo tudi obrvi, pobarvamo trepalnice in obrvi. Sledi 20 minutna masaža obraza, vratu in dekolteja. Celotni tretma, ki traja od 90 do 120 minut zaključimo s hranilno ampulo, obrazno masko ter z bioptonskim obsevanjem  za regeneracijo kože.


Zahtevna nega obraza, vratu in dekolteja

Vrsta nege, ki je namenjena predvsem nečisti koži obraza. Sam proces je zelo podoben klasični negi z razliko, da tretma začnemo z masažo ali intenzivnim segrevanjem kože, zaključimo pa brez masaže z obrazno masko, ki je posebej namenjena tovrstni strukturi kože. Poseg lahko zaradi intenzivnega čiščenja traja tudi do tri ure.


Barvanje in oblikovanje obrvi in trepalnic

Postopek je lahko vključen kot del nege ali pa se opravi samostojno. Stranka lahko izbira med različnimi barvnimi niansami (svetlo rjava, temno rjava, modra, črna), ki jih nanesemo na obrvi in trepalnice. Sledi oblikovanje obrvi. Glede na to, da so obrvi tako rekoč okvir našega obraza, oblikovanju le-teh posvetimo veliko pozornost in jih natančno prilagodimo linijam vašega obraza. Postopek traja 15 minut. Barvanje se izvaja s preparati Reflectocyl.


Nega hrbta

Vrsta nege, ki je namenjena predvsem nečisti koži po hrbtu. Kožo najprej segrejemo (s soparo ali infra rdečo lučjo), nato se posvetimo temeljitemu čiščenju kože. Na koncu na hrbet nanesemo hranilno masko in izvedemo dvajset minutno obsevanje z bioptronsko lučjo za intenzivno regeneracijo kože.

Pri negah že vrsto let uspešno uporabljamo priznano kozmetiko dr. Grandel in dr. Babor. Pri vsaki negi na željo stranke svetujemo tudi pri nadaljnji izbiri kozmetičnih preparatov glede na tip kože.

Delovni čas

Ponedeljek: po dogovoru

Torek: 8h - 12h in 16h - 23h

Sreda: 16h - 23h

Četrtek: 8h - 12h in 16h - 23h

Petek: 16h - 23h

Sobota: 8h - 13h

Nedelja: zaprto

Obiskovalci na strani

Prisotni 2 gostov .
To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo dajete soglasje o uporabi piškotkov.